Over InteriZO!

Wie we zijn en wat we doen

InteriZO maakt dankbaar gebruik van de ruige schoonheid van teruggewonnen hout, metaal, natuurlijke materialen en authentieke items. Dit levert collecties op van interieurproducten, decoratieve items en accessoires met een moderne, rustieke en authentieke uitstraling. Onze collecties vallen op in ieder interieur, omdat ze karakteristiek zijn. Geef ze de juiste plek en het statement is daar……

ZO! Collectie
Het aanbod aan productgroepen bestaat uit meubels, lampen, decoratie en accessoires, ieder met hun eigen verhaal. De artikelen binnen deze productgroepen worden aangevuld met de ZO! Collectie.  Dit betreft unieke items uit eigen werkplaats welke zijn gemaakt van teruggewonnen hout rechtsreeks uit de natuur, omgebouwd tot spraakmakende statements.

Bij InteriZO houden we ons graag bezig met het inkopen, maken, creëren en verwerken van Statements. Een statement ontstaat namelijk op diverse manieren. Een op zich staand item dat op basis van herkomst “een verhaal vertelt” of vragen opwekt is een mooi voorbeeld. Alleen al de kleur of het materiaal van een item kan leiden tot het gewenste spraakmakende resultaat. Soms kan het plaatsen van “meer van hetzelfde” leiden tot prachtige resultaten. Het item op zichzelf hoeft niet eens zo speciaal te zijn, maar de aantallen of de variatie van vormen bepalen dat het een statement wordt.

Wat voegt een statement toe

Een mooi interieur maar je mist iets, iets wat direct opvalt, waar je naar kan blijven kijken en waar je blij en gelukkig van wordt. Kijk……… dat noemen we nou een Statement!

InteriZO vindt dat bijna elke ruimte om een echte blikvanger vraagt. Dat hoeft helemaal geen dure eyecatcher te zijn, maar wel een bijzondere. Het hoeft ook niet per definitie een groot meubelstuk te zijn omdat vaak de afkomst, het materiaal of de authenticiteit van het item leidt tot de bedoelde aandacht, niet het volume. Bijzonder hoeft ook niet duur te zijn. Het kan een item zijn dat je geërfd hebt van je verre voorouders, of een originele vondst die je deed tijdens een mooie reis. Naast de meubels en lampen die goed als statement kunnen fungeren, heeft InteriZO veel accessoires en decoratieve items die bij kunnen dragen aan jouw gewenste statement. Een mooi voorbeeld zijn alle wandplanken. Plaats er diverse onder en naast elkaar en vul ze b.v. met al jouw foto’s van speciale momenten of speciale mensen……….

Het geweldige van statements is dat ze eigenlijk altijd wel een gesprek uitlokken met familie en vrienden die op bezoek komen. En wat is er nou fijner dan een goed gesprek!

De statements van InteriZO lenen zich niet alleen voor huiskamers, keukens, woon- of slaapkamers. Vaak zijn het ook bedrijfspanden waar te grote ruimtes, lege hoeken of tafels om spraakmakende opvulling vragen. Neem b.v. ruimtes waar klanten worden ontvangen. Ook hier zorgen deze statements voor een “item-talk”.

Unieke “one of a kind” meubelen

Je kunt ook een meubelstuk zelf als blikvanger laten dienen. Er zijn prachtige exemplaren te vinden bij InteriZO. Met bijvoorbeeld een opvallende kast bereik je je doel al snel. Lampen dienen natuurlijk als verlichting, maar kunnen ook geweldige eyecatchers zijn. Kies dus niet zomaar een lamp die je wel leuk, vindt maar denk ook goed na over de functie en wat je wilt bereiken in de desbetreffende ruimte.

We hebben een steeds wisselend en uniek aanbod aan kasten, dressoirs, rekken en tafels uit verschillende werelddelen. Deze items zijn mooie voorbeelden van “recycling” aangezien deze pronkstukken zijn gevonden in verlaten fabriekenen, aangespoelde schepen of lokale vintage markten. Ze zijn nagekeken en klaar voor gebruik. Alle kasten behouden hun eigen verhaal.

We vinden het geweldig om deze unieke vintage meubelen door te geven, zodat ze een nieuw huis krijgen waar ze hopelijk nog heel lang gewaardeerd zullen worden. Kies in ieder geval voor een meubelstuk waar jij blij van wordt en dat het verdient om in de spotlights te staan, dan kan het niet misgaan.

Hulp, advies of gewoon even sparren?

Heb je jouw woning of bedrijfsruimte helemaal ingericht, maar heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt? Het toevoegen van statements kan wonderen verrichten. Het maakt een interieur vaak net wat persoonlijker en zorgt ervoor dat de ruimte af is.

Neem gerust een kijkje in de online shop van InteriZO! Loop door alle productgroepen heen en laat je inspireren. Denk niet alleen in meubels maar ook in accessoires en decoratie, aangezien deze ook bij zullen dragen aan het totale plaatje!

Denk je hulp nodig te hebben bij het bepalen van een statement? Of lukt het je niet de locatie van de eyecatcher te bepalen? We denken graag met je mee. Vinden we leuk!

Menu
Shop
Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!
Hoi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!