InteriZO! Waarom een statement in interieur

Vloerlamp Tak XL met lampenkap

Een mooi interieur, maar je mist iets, iets dat direct opvalt, waar je naar kan blijven kijken en waar je blij en gelukkig van wordt. Kijk……… dat noemen we nou een Statement!

Bijna iedere ruimte vraagt om een item dat de aandacht naar zich toe weet te trekken. Of het nu gaat om bedrijfsruimtes, leefruimtes, werkruimtes of woonruimtes, elke ruimte heeft behoefte aan een “praatstuk”. Een praatstuk omdat het vragen opwekt, of omdat de kleur, het materiaal of de afkomst je interesse opwekt. Of omdat het item je nog voor een 2e keer naar zich laat kijken…………

Een focuspunt, eyecatcher of nog mooier statement in je interieur zorgt over het algemeen voor meer balans in huis. Vrijwel elke ruimte wordt beter van een statement, omdat je precies weet wáár je naartoe moet kijken. Je kunt simpelweg niet overal meteen je aandacht naartoe trekken, dus kies voor een mooie plek voor dat item dat het waard is om gezien te worden.

InteriZO vindt dat bijna elke ruimte om een echte blikvanger vraagt. Dat hoeft helemaal geen dure eyecatcher te zijn, maar wel een bijzondere. Het hoeft ook niet per definitie een groot meubelstuk te zijn, omdat vaak de afkomst, het materiaal of de authenticiteit van het item leidt tot de bedoelde aandacht, niet het volume. Bijzonder hoeft ook niet duur te zijn. Het kan een item zijn dat je geërfd hebt van je verre voorouders, of een originele vondst die je deed tijdens een mooie reis. Naast de meubels en lampen die goed als statement kunnen fungeren, heeft InteriZO veel accessoires en decoratieve items die bij kunnen dragen aan jouw gewenste statement. Een mooi voorbeeld zijn alle wandplanken. Plaats er diverse onder en naast elkaar en vul ze bijvoorbeeld met al jouw foto’s van speciale momenten of speciale mensen……….

Het geweldige van statements is dat ze eigenlijk altijd wel een gesprek uitlokken met familie, vrienden of klanten die op bezoek komen. En wat is er nou fijner dan een goed gesprek! Kies in ieder geval voor een item waar jij blij van wordt en dat het verdient om in de spotlights te staan, dan kan het niet misgaan.

Zodra je jouw Statement bepaald hebt, kan je de rest van de ruimte daar omheen stylen. Het is een goed idee om hetzelfde kleurenpalet aan te houden, maar zorg er wel voor dat jouw eyecatcher nog genoeg opvalt. Het is niet raadzaam om het item volledig in de ruimte te laten blenden. Een beetje contrast met kleuren zal positief bijdragen aan de opvalwaarde van jouw eigen gecreëerde én geplaatste statement.

Hulp nodig met het bepalen van de locatie, het product of het statement in jouw woon-, werk-, leef- of bedrijfsruimte? Of ben je op zoek naar een item dat hier aan gaat voldoen?

Ga dan naar www.interiZO.nl

Of neem vrijblijvend contact met ons op!

Recente Blogs

0 reacties

Menu
Shop
Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!
Hoi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!