Nieuwe webshop InteriZO! online.

InteriZO! Interieur Statements

InteriZO maakt dankbaar gebruik van de ruige schoonheid van teruggewonnen hout, metaal, natuurlijke materialen en authentieke items. Dit levert collecties op van interieurproducten, decoratieve items en accessoires met een moderne, rustieke en authentieke uitstraling. Onze collecties vallen op in ieder interieur, omdat ze karakteristiek zijn. Geef ze de juiste plek en het statement is daar……

ZO! Collectie
Het aanbod aan productgroepen bestaat uit meubels, lampen, decoratie en accessoires, ieder met hun eigen verhaal. De artikelen binnen deze productgroepen worden aangevuld met de ZO! Collectie.  Dit betreft unieke items uit eigen werkplaats welke zijn gemaakt van teruggewonnen hout rechtsreeks uit de natuur, omgebouwd tot spraakmakende statements.

Bij InteriZO houden wij ons graag bezig met het inkopen, maken, creëren en verwerken van Statements. Een statement ontstaat namelijk op diverse manieren. Een op zich staand item dat op basis van herkomst “een verhaal vertelt” of vragen opwekt, is een mooi voorbeeld. Alleen al de kleur of het materiaal van een item kan leiden tot het gewenste spraakmakende resultaat. Soms kan het plaatsen van “meer van hetzelfde” leiden tot prachtige resultaten. Het item op zichzelf hoeft niet eens zo speciaal te zijn, maar de aantallen of de variatie van vormen bepalen dat het een statement wordt.

UNIEKE “ONE OF A KIND” MEUBELEN

InteriZO heeft een steeds wisselend en uniek aanbod aan kasten, dressoirs, rekken en tafels uit verschillende werelddelen. Deze items zijn mooie voorbeelden van “recycling”, aangezien deze pronkstukken zijn gevonden in verlaten fabrieken, aangespoelde schepen of lokale vintage markten. Ze zijn nagekeken en klaar voor gebruik. Alle kasten behouden hun eigen verhaal. We vinden het geweldig om deze unieke vintage meubelen door te geven, zodat ze een nieuw huis krijgen waar ze hopelijk nog heel lang gewaardeerd zullen worden. Kies in ieder geval voor een meubelstuk waar jij blij van wordt en dat het verdient om in de spotlights te staan, dan kan het niet misgaan.

Neem gerust een kijkje in de online shop van InteriZO! Loop door alle productgroepen heen en laat je inspireren. Denk niet alleen in meubels maar ook in accessoires en decoratie, aangezien deze ook bij zullen dragen aan het totale plaatje! Denk je hulp nodig te hebben bij het bepalen van een statement? Of lukt het je niet de locatie van de eyecatcher te bepalen? We denken graag met je mee. Vinden we leuk!

Vanaf vandaag zijn jullie van harte welkom op www.interiZO.nl

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Recente Blogs

0 reacties

Menu
Shop
Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!
Hoi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!