InteriZO! Authentieke items brengen unieke sfeer

Unieke staande lamp

Een authentiek product brengt karakter in je interieur
Niet die perfect afgewerkte kast of die gelikte fauteuil brengt de meeste sfeer in je woonkamer, maar juist die oude hanglamp met een deukje en een krasje geeft jouw interieur uitstraling. Je kunt er naar blijven kijken en iedere dag ontdek je een nieuwe oneffenheid. Hierdoor raak je niet snel uitgekeken op dit product.

Mensen houden van imperfectie in huis
Laat je interieurliefhebbers kiezen uit verschillende industriële en zinken hanglampen, zal je zien dat de grootste groep liefhebbers kiest voor de hanglamp met de meeste roest en hier en daar een deukje en een krasje. Deze items vind je echt niet in de reguliere winkel en daarom vinden mensen het waardevol om deze producten toe te voegen aan hun industriële interieur.

Zoeken naar de juiste mix
Juist de mix tussen nieuw en oud kan een leuk en gewenst effect brengen. Het contrast tussen producten met een geschiedenis en modern design is enorm groot en juist dat brengt die unieke uitstraling. Verschillende stijlen worden op deze manier met elkaar vermengd en leiden samen tot een geheel nieuwe stijl.

Unieke “one of a kind” meubels
InteriZO heeft een steeds wisselend en uniek aanbod aan kasten, dressoirs, rekken en tafels uit verschillende werelddelen. Deze items zijn mooie voorbeelden van “recycling”, aangezien deze pronkstukken zijn gevonden in verlaten fabrieken, aangespoelde schepen of lokale vintage markten. Ze zijn nagekeken en klaar voor gebruik. Alle kasten behouden hun eigen verhaal.

InteriZO vind het geweldig om deze unieke vintage meubelen door te geven, zodat ze een nieuw huis krijgen waar ze hopelijk nog heel lang gewaardeerd zullen worden. Kies in ieder geval voor een meubelstuk waar jij blij van wordt en dat het verdient om in de spotlights te staan, dan kan het niet misgaan.

Hulp nodig met het bepalen van de locatie, het product of het statement in jouw woon-, werk-, leef- of bedrijfsruimte?

Ga naar www.interiZO.nl
Of neem vrijblijvend contact met ons op!

Recente Blogs

0 reacties

Menu
Shop
Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!
Hoi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!